Bouwput uitgraven

Een bouwput uitgraven is een belangrijke stap in elk bouwproject. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand of infrastructureel project, het goed uitgraven van een bouwput is de basis waarop verder gebouwd wordt.

Een bouwput uit laten graven?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Grond bouwrijp maken

Een goed uitgegraven bouwput zorgt voor stabiliteit, voorkomt verzakkingen en zorgt ervoor dat iedereen veilig zijn werk kan doen. Bij het bouwrijp maken van grond kunnen wij als professioneel grondverzetbedrijf de bouwput uitgraven. Dit betekent dat alle teelaarde wordt weggegraven. Of de bouwput nu groot of klein moet zijn, wij zijn u graag van dienst.

 

Een bouwput uitgraven hoort bij de voorbereidende werkzaamheden om de bouwgrond bouwklaar te maken. Met het bouwrijp maken van de grond en een bouwput uitgraven, wordt er ruimte gecreëerd waar de ondergrondse onderdelen van een bouwplan goed kunnen worden uitgevoerd. Dit moet over de hele oppervlakte van het toekomstige gebouw. Vaak spreken we al van een bouwput als de bovenste laag grond is uitgegraven. Een bouwput is relatief vaak groot en diep.

Bouwput uitgraven in Nederland of België | Grondverzet bedrijf Goud Grondverzet BV
Bouwput uitgraven in Vlaanderen

De eerste stap van uw bouwplan

Een bouwput uitgraven, is noodzakelijk bij vrijwel elk bouwproject. Goud Grondverzet heeft veel kennis en ervaring met het bouwrijp maken van grond en het uitgraven van bouwputten. Het uitgraven van een bouwput is een eerste, voorbereidende stap van uw bouwplan. Een belangrijke eerste stap, want wordt de bouwput niet zorgvuldig uitgegraven, dan zult u in latere fases van het bouwtraject problemen ervaren.

Bouwput uitgraven door professionals

Onze medewerkers zijn thuis in de meest uiteenlopende grondwerken. Ze hebben kennis van zaken en een professionele en ervaren blik op elke bouwlocatie. Ze weten als geen ander dat elke bouwput uitgraving anders is. Om die reden bekijken zij de bouwlocatie ter plaatse, zodat zij maatwerk kunnen leveren. Onze ervaring leert bijvoorbeeld, dat voldoende werkruimte in een bouwput zeer belangrijk is. Om die reden graven we bouwputten regelmatig iets breder uit, vanzelfsprekend altijd in overleg. Op deze manier zorgen we op een relatief eenvoudige manier voor meer werkruimte.

Juiste machines voor bouwputten

Als professioneel grondverzetbedrijf hebben we vanzelfsprekend altijd de juiste machines in huis om uw bouwput uit te graven. De combinatie mens en machine is bij ons altijd ijzersterk. Natuurlijk graven we bouwputten uit, maar we kunnen desgewenst de grond afvoeren, die vrijkomt uit de bouwput. Ook kunnen we het benodigde zand leveren, indien gewenst. Voor het uitvoeren van deze grondwerken werken wij meestal samen met bouw- en/of aannemersbedrijven.

Shovels, graafmachines en Bulldozers van grondverzet bedrijf Goud Grondverzet B.V.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle grondwerken

Wie thuis is in de wereld van grondverzet en grondwerken, weet dat daaronder tal van werkzaamheden vallen. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van de volgende grondwerken.