Een sterke partner in grondwerken en grondverzet

Het verhaal achter Goud Grondverzet is een verhaal van aanpakkers en doorpakkers. Ontdek hier alles over ons bedrijf en onze expertise op het gebied van grondverzet en grondwerk.

Kwaliteit

Dit staat voorop, zowel in het werk dat we leveren als de machines die we meenemen en de service die we leveren.

Service

Wij zijn met name actief op projecten in Zeeland en Vlaanderen en weten hoe het eraan toegaat op de verschillende werven.

Duurzaam

Om de CO2 uitstoot te minimaliseren, gebruiken we waar mogelijk AdBlue. Verder werken we met de CO2 Prestatieladder.
Kees Goud startte het grondverzetbedrijf in 1990. Hij kocht zijn eerste, eigen rupskraan en ging aan de slag. Zijn werk, mentaliteit en service vielen op. Al snel kreeg zijn bedrijf in Waarde (Zeeland) de wind in de zeilen. Het werk nam toe en daarmee groeide het bedrijf.

Met de groei van het bedrijf deed ook de broer van Kees zijn intrede in de zaak. Omdat de groei fors doorzette, voegde zelfs hun vader erbij. Inmiddels zit het grondverzetbedrijf in een volgende bedrijfsfase. Broer en vader zijn niet langer actief en Kees is de enige directeur-eigenaar. Ook zijn zoon Koen is nu actief in het bedrijf. Daarmee is Goud Grondverzet een echt Zeeuws familiebedrijf.
Grondverzet bedrijf in Waarde - Goud Grondverzet BV

Ons moderne machinepark

Goed grondverzet vereist nauwkeurigheid en deskundigheid.

Gespecialiseerd in grondwerken

Kenmerkend voor Goud Grondverzet is dat het bedrijf gespecialiseerd is in het uitvoeren van uiteenlopende grondwerken. Met moderne graafmachines, shovels en tractoren met gronddumpers kunnen de grondwerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Toch maken niet de machines, maar de mensen het verschil. Goud Grondverzet werkt met een team van ongeveer 20 enthousiaste, gemotiveerde medewerkers. Zij beschikken over een VCA-diploma en de eventueel andere, noodzakelijke certificaten. We werken met de Veiligheidsladder om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen doorlopend bij onze medewerkers onder de aandacht te brengen. Belangrijker is misschien nog wel dat ze hun vak verstaan, werkervaring hebben en vaak aan een half woord genoeg hebben om aan de slag te gaan. Ook Kees Goud is nog dagelijks actief op projecten aan de slag.

Kwaliteit, service en duurzaamheid

In onze dienstverlening staat kwaliteit voorop, zowel in het werk dat we leveren als de machines die we meenemen en de service die we leveren. Wij zijn met name actief op projecten in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen en weten hoe het eraan toegaat op de verschillende werven. We hebben, net als onze opdrachtgevers in de grond-, weg- en waterbouw, steeds meer oog voor duurzaamheid. Om de CO2 uitstoot te minimaliseren, gebruiken we waar mogelijk AdBlue. Verder werken we met de CO2 prestatieladder.

Fotoalbum

Neem hier een kijkje in de werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren voor klanten in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen.

Snel aan de slag

Als ervaren grondverzetbedrijf begrijpen we dat grondwerken soms liever gisteren dan vandaag gereed moeten zijn. Om die reden reageren we altijd snel en alert op uw vraag. Kortom, neem contact met ons op, dan kunnen we snel voor u aan de slag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.