Grond bestellen

Grondverzet is het verplaatsen van de benodigde grond om de aanleg van infrastructuur of constructie van een gebouw mogelijk te maken. Daarbij kan het gaan om het afgraven van grond, maar ook het ophogen van grond. Met andere woorden: grond weghalen of grond toevoegen.

Grond bestellen?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende grondwerken. Om die reden werken wij met diverse partners samen, waardoor wij altijd snel aarde en tuingrond kunnen leveren. Dit grond leveren en transporten wij door heel Zeeland en Vlaanderen grondverzetprojecten in de grond-, weg- en waterbouw. Met onze eigen transportmiddelen zijn we in staat grond snel te leveren op de plek van uw werk of grondverzetproject.

 

Met grondverzet wordt letterlijk het eerste fundament gelegd voor een geslaagde bouw. Wilt u ophogen met grond en mogen we grond leveren? We gaan graag voor u aan de slag. Vanzelfsprekend zijn we ook van dienst bij de afvoer van grond. Ook kunnen we andere grondwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Graafmachine met machinist huren in Nederland en België bij Goud Grondverzet B.V.
Ophoog grond laten leveren in Zeeland en Vlaanderen door Goud Grondverzet B.V.

Waaruit bestaat tuinaarde?

Tuinaarde bestaat uit verschillende (an)organische materialen die dienen als een voedingsbodem voor planten. Het is speciaal ontworpen om de groei van planten en gewassen te bevorderen. Dit mengsel kan bestaan uit compost, zand, klei, turf, meststoffen en andere toevoegingen om de groei van planten te bevorderen.

Aarde laten leveren

Als u (tuin)aarde of zand laat leveren, kunnen wij dat verzorgen met onze eigen dieplader. Onze medewerkers zijn thuis in grondwerken en vervoeren dagelijks grond door heel Zeeland en Vlaanderen. Ze begrijpen wat u met de aarde wilt en zorgen ervoor dat deze op de juiste manier en op de juiste plaats afgeleverd wordt. Ze hebben oog voor de omstandigheden op uw werf of bouwlocatie. Vanzelfsprekend hebben zij een VCA certificaat. Zij weten dus goed hoe zij hun werk veilig kunnen uitvoeren.

Advies over grondsoorten

Niet iedereen heeft verstand van soorten grond. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor advies. Als wij weten welk doel u heeft, kunnen wij u adviseren welke grondsoort hiervoor geschikt is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ander materiaal of grondstof bestellen?

Als professioneel grondverzetbedrijf weten we hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. Met onze kennis en ervaring op zak zijn wij een graag geziene partner voor het leveren en transporteren van de volgende materialen.