Wegenbouw

Voor het graven van watergangen, het bouwrijp maken van terreinen en de aanleg van dijken en wegen is grondverzet nodig. Grondwerk ligt aan de basis van elk infrastructureel project in Zeeland en Vlaanderen.

Grond- en graafwerk uitbesteden?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Wegenbouw, maar ook andere infrastructurele werken, vergt de juiste machines voor professioneel grondverzet. Goud Grondverzet in Zeeland levert kwalitatief goed materieel, waarmee (onder)aannemers in grondwerken een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad kunnen bieden tegen een eerlijke prijs. Onze machines en machinisten worden ingezet op hun eigen projecten en op projecten die zij uitvoeren voor derden.

Meer dan wegen bouwen

Goud Grondverzet in Zeeland heeft alle kennis in huis voor een efficiënte uitvoering van uw grondwerken, klein of groot. We weten hoe belangrijk een soepele en efficiënte uitvoering van werkzaamheden is. Wegenbouw gaat namelijk niet alleen om wegen, maar ook om de mensen die daarvan snel (weer) gebruik willen maken.

 

Door de optelsom van onze expertise op het gebied van grondverzet en wegenbouw, de beschikbaarheid van de juiste mensen en het juiste materieel, zijn we een waardevolle partner voor bedrijven in de grond-, weg,- en waterbouw. Zo min mogelijk hinder, duidelijke communicatie, goede kwaliteit en oplevering conform afspraak; daar wordt iedereen blij van.

Wegenbouw aannemer Goud Grondverzet BV
Wegenbouw en waterbouw bedrijf Goud Grondverzet B.V. - Graafmachine huren met machinist

Wegenbouw met de beste machines

Bij wegenbouw denken we onder andere aan de aanleg van nieuwe wegen, het reconstrueren van gebieden, het vervangen van rioleringen, het verharden van wegen en het aanleggen van funderingen. Wat uw specifieke werkzaamheden ook zijn, voor wegenbouw bent u bij ons grondverzet bedrijf aan het juiste adres. In ons machinepark hebben wij een breed assortiment moderne, goed onderhouden machines. Daarbij kiezen wij steevast voor kwaliteit en focussen we op veiligheid en duurzaamheid. Zo kunt u vertrouwen op wegenbouw en wegenbouwmachines die voldoen aan alle hedendaagse eisen en wensen.

Juiste mensen voor wegenbouw

Onze ervaren en gemotiveerde chauffeurs en machinisten brengen de nodige kennis en ervaring met zich mee. Zij de kennen de machines waarmee ze werken, begrijpen wat wegenbouw is en staan hun mannetje in weer en wind. U kunt u op hen vertrouwen en rekenen op een vlotte en correcte uitvoering van uw project in de wegenbouw. Wilt u dat wij ook materiaal afvoeren? In overleg nemen wij u ook dat deel van de werkzaamheden uit handen. Desgewenst kunnen wij ook het grondtransport van en naar de werf of projectlocatie voor u verzorgen.

Beschikbaar voor al uw grondverzet

Natuurlijk zijn we als bedrijf in meer grondwerkzaamheden gespecialiseerd dan alleen wegenbouw. Zo kunt u ook voor waterbouwprojecten bij ons terecht of met projecten op het gebied van dijkverzwaring. Zeker op het gebied van dijkverzwaringen hebben wij een grote staat van dienst. Wij hebben als Zeeuws grondverzet bedrijf al heel veel dijkverzwaringen uitgevoerd. U heeft misschien een project dat verschillende grondverzettechnieken vereist? Dan is het goed om te weten, dat wij bij al deze werkzaamheden inzetbaar zijn. Eén adres dus, waar u alle noodzakelijke (graaf)machines en machinisten eenvoudig kunt huren.

Dijkverzwaring door Goud Grondverzet B.V. - Wegenbouw en waterbouw bedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle grondwerken

Wie thuis is in de wereld van grondverzet en grondwerken, weet dat daaronder tal van werkzaamheden vallen. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van de volgende grondwerken.