Werken bij Goud Grondverzet

Goud Grondverzet daagt je uit met stoer werk binnen een hecht familiebedrijf.

Werk in Nederland & België

Wij zijn met name actief op projecten in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen

Werk in een hecht team

Elkaar helpen is hier de norm. Zo maken we ons bedrijf samen sterk.

Bel mij terug

Wil je meer informatie over een van onze vacatures of heb je een andere vraag? Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij nemen z.s.m. contact met jou op.

Werken bij Goudgrondverzet

Grondverzet en grondwerken is werk voor aanpakkers, die graag hun hoofd erbij houden. Je werkt namelijk altijd met en voor anderen. Wij zijn actief op projecten van (onder)aannemers in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen en werken op die manier mee aan mooie projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw. We helpen bij de aanleg van dijken en wegen, maar ook woonwijken en bedrijfsterreinen. Soms ben je aan de slag op een kleinschalig project van één of enkele dagen. Een andere keer ben je aantal weken op dezelfde plek actief. Die variatie spreekt je aan!

Teamwork

Goud Grondverzet is een familiebedrijf. Dat merk je! Zelfs onze directeur Kees Goud vind je nog dagelijks op één van onze projecten. We staan ons mannetje, maar hebben ook oog voor elkaar. Elkaar helpen is hier de norm. Zo maken we ons Zeeuws bedrijf samen sterk. Trots zijn we ook dat enkele van onze collega’s al meer dan tien jaar in dienst zijn. We maken werk van het teamgevoel. Zo komen we elke vrijdagmiddag op de zaak in Waarde (Zeeland) samen om de week te bespreken en het weekend in te luiden. Door het jaar heen organiseren we regelmatig leuke en gezellige bijeenkomsten waar alle medewerkers welkom zijn.

Alle openstaande vacatures

Als tractorchauffeur bij Goud Grondverzet ben je met name verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse materialen die van of naar het project moeten.
Als mobiele kraanmachinist werk je hoofdzakelijk met onze mobiele kraan en doet de meest uiteenlopende werkzaamheden. Je hebt oog voor veiligheid en weet van aanpakken.

Als bulldozermachinist egaliseer jij o.a. projectlocaties ter voorbereiding van nieuwe wegen, dijken of terreinen. Door middel van GPS kan jij zelfstandig vanuit de cabine de werkzaamheden verrichten.

Goed uitgerust op pad

Natuurlijk zorgen we goed voor je. Ga je bij ons aan de slag, dan krijg je je eigen werkauto. Bovendien krijg je mooie bedrijfskleding. Daarmee kun je werk goed en veilig doen. Bovendien laat je daarmee goed zien dat je deel uitmaakt van het professionele team van Goud Grondverzet.

Persoonlijke ontwikkeling

We staan open voor persoonlijke ontwikkeling. Heb je interesse om ander werk te doen of een specifieke training of cursus te volgen? Geef het aan! We maken daar graag werk van.

Benieuwd of onze openstaande vacature past binnen jouw profiel?

Of ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf of het werk? Neem ook dan gerust contact met ons op!

Adres

Weelweg 4c, 4414 AW Waarde

Kom jij ons team versterken?

Nieuwe medewerkers zijn altijd welkom. Spreekt het werken in een grondverzetbedrijf jou aan? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.