Draaien op de mooiste projecten in Zeeland?

Als mobiele kraanmachinist bij Goud Grondverzet werk je hoofdzakelijk met onze mobiele kraan en doet de meest uiteenlopende werkzaamheden. Je hebt oog voor veiligheid, weet van aanpakken, kunt zelfstandig werken, maar staat ook in een team je mannetje.
Grond weg en waterbouw bedrijf in Zeeland - Goud Grondverzet B.V.

Wij zoeken een Mobiele kraanmachinist

Kom jij ons team versterken? Ben jij een ervaren mobiele kraanmachinist en heb je interesse in grondwerken en alles wat daarbij komt kijken? Dan hebben wij de baan voor jou!

 

Je werkt op kleine en grote projecten. De ene keer ben je bezig met het graven en dichten van sleuven voor rioleringen, terwijl je een andere keer aan de slag gaat met het graven van watergangen of het laden van kiepers. Natuurlijk werk je met een GPS systeem. Die projecten bevinden zich in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen. Hierdoor is geen enkele week hetzelfde voor jou.

Wat ga je doen bij ons?

Wat breng je voor ons mee?

Wat bieden we je?

Heb je interesse in deze vacature?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met jou op! Heb je, voordat je dat doet, nog vragen over de baan? Bel dan gerust even met Kees Goud via +31 (0)6 – 53 10 49 65. Twijfel je of je de juiste papieren hebt? Neem dan ook gewoon eens contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.
Vacature mobiele kraanmachinist in Zeeland - Grondverzet bedrijf: Goud Grondverzet B.V.

Ben je benieuwd of de vacature mobiele kraanmachinist binnen jouw profiel past?

Of heb je een vraag over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op.