Shovel huren

Wielladers (ook wel shovel of laadschop genoemd) worden ingezet als grondverzetmachine. Als ervaren bedrijf in het grondverzet werken wij zelf graag met goed materiaal. Wilt u een shovel huren of spreekt u liever van een wiellader huren of laadschop huren?

Een shovel huren?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

De shovel is zeer geschikt voor grondverzet, het verplaatsen van grote hoeveelheden stenen, zand of aarde en nivelleringswerken. Zoekt u naar een bedrijf in Zeeland dat gespecialiseerd is in shovelverhuur? Wij hebben uiteenlopende machines voor elk grondverzetproject in ons gespecialiseerde machinepark. U kunt erop vertrouwen dat onze shovels van goede kwaliteit, betrouwbaar en uitstekend onderhouden zijn.

Shovels voor al uw projecten

In ons machinepark hebben wij shovels van het merk Volvo. Volvo wielladers zijn de perfecte keuze voor zware bouw- en landbouwtoepassingen. De shovels van Volvo zijn erop gebouwd om stug door te blijven werken, hebben tal van veiligheids- en prestatieverhogende kenmerken. Wij zetten onze shovels onder andere in voor nivelleringswerken met GPS en laden en lossen. Wat dat laatste betreft, met het oog op los gestorte/weegbare producten zijn de shovels uitgerust met een geïntegreerd weegsysteem. Verder beschikken we over verschillende uitrustingsstukken zoals hijs- of rijplatenjips en een asfaltgietbak om materialen bij te rijden op projecten. Shovel huren? Wij werken met de modellen L90H, L110H,120H.

Kniklader huren

De shovels die wij verhuren zijn zogeheten knikladers. Dit type shovel is te herkennen aan de knikbesturing. De knikbesturing zorgt voor een grote wendbaarheid van de shovel. Wilt u de shovel op relatief kleine oppervlakten gebruiken? Dan maakt u een goede keuze door een van onze knikladers te huren. Onze shovels zijn bovendien verkrijgbaar met verstelbare hijsjip een rijplatenjip of een asfaltgietbak die inzetbaar is bij dijkverzwaringen.

Uitgerust met GPS-besturing

Wilt u voor uw project GPS-besturing op de laadschop teneinde de productie en nauwkeurigheid te vergroten? Weet dan dat al onze shovels zijn uitgerust met GPS-besturing. Zeker bij nivelleringswerken komt dit van pas. U kunt hiermee tot op de centimeter egaliseren. Wanneer u een laadschop met GPS-besturing huurt, heeft u de mogelijkheid om nauwkeurige positioneringen te realiseren. Een wiellader huren bespaart bovendien tijd en verhoogt de efficiëntie van uw grondwerkzaamheden in Zeeland of op een werf in Vlaanderen. Het vermindert menselijke fouten en zorgt voor een hogere productiviteit.

Laadschop of shovel huren

U kunt een laadschop of shovel huren voor verschillende toepassingen in grondverzet. U kunt hierbij denken aan grondwerken in de wegenbouw, maar ook in de landbouw. Wilt u uw project uitbesteden? Ook dan kunt u gebruikmaken van onze diensten. Met onze VCA-gecertificeerde medewerkers kunnen we uw project efficiënt aanpakken. We streven naar een duurzaam resultaat. De laadschop met GPS-besturing speelt daarbij een belangrijke rol.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een andere machine huren?

Past deze machine nog niet helemaal bij uw project? Bekijk hier onze machines die te huur zijn of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.