Stelconplaten kopen

Stelconplaten zijn grote, rechthoekige platen die gemaakt zijn van beton. Wilt u stelconplaten kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen nieuwe stelconplaten, maar hebben ook betonplaten die gebruikt zijn in de verkoop.

Stelconplaten kopen?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Betonplaten, ook wel stelconplaten genoemd, zijn perfect voor de verharding en het aanleggen kavelpaden, toegangswegen, containervelden, industrieterreinen, op- en overslagplaatsen, parkeerplaatsen, toegangswegen en overdekte terreinen. We hebben jarenlange ervaring met stelconplaten, ook stelconplaten die gebruikt zijn. De voordelen van betonplaten zijn onder andere de goede prijs/kwaliteitverhouding, de multifunctionele inzetbaarheid en de relatief hoge restwaarde. Zie het feit dat ook gebruikte betonplaten nog van waarde zijn. Daarmee zijn betonplaten dus ook een duurzame investering in uw bedrijf.
Betonplaten leggen door Goud Grondverzet BV
Stelconplaten kopen Zeeland - Goud Grondverzet BV

Betonplaten gebruikt of nieuw

Wilt u nieuwe of gebruikte stelconplaten leggen als verharding van uw bouwterrein of werf? Stelconplaten hebben een standaardafmeting van 2m x 2m, maar zijn ook beschikbaar in onder andere 1m x 1,5m en 1m x 2m. Verder zijn de stelconplaten onder andere beschikbaar in de diktes 12, 14, 16 of 25cm. U kunt bij ons verschillende afmetingen en soorten betonplaten kopen.

 

Hoe gaat u de stelconplaten gebruiken? Welke belasting moet de betonplaat dragen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste productkeuze en geven u advies over de ondergrond. De ondergrond voor betonplaten is namelijk net zo belangrijk als de juiste afmeting van een stelconplaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ander materiaal of grondstof bestellen?

Als professioneel grondverzetbedrijf weten we hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. Met onze kennis en ervaring op zak zijn wij een graag geziene partner voor het leveren en transporteren van de volgende materialen.