Waterbouw

Voor een professionele kijk en een vakkundige uitvoering van uw waterbouwproject in Zeeland bent u bij Goud Grondverzet aan het juiste adres. Wij zijn veelvuldig aan de waterkant te vinden. Dit zijn zeeweringen, maar ook dijken, taluds, sloten, vijvers, en andere watergangen.

Grond- en graafwerk uitbesteden?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Waterbouw is een belangrijke discipline binnen ons grondverzetbedrijf in Zeeland. Op het snijvlak van land en water: daar zijn wij actief. Samen met en voor onze opdrachtgevers verzetten we heel wat (grond)werk en bouwen we samen aan veilige, bereikbare en mooie waterbouwwerken.

Alle grond- en graafwerken

Daarvoor beschikken wij over ervaren grondwerkers en machinisten en moderne grondverzetmachines om alle grondwerken en graafwerken goed, veilig en efficiënt voor uit te voeren. Voor de uitvoering van constructies in land en water beschikken we over een specialistisch machinepark zoals graafmachines, shovels en bulldozer. Wij maken ons sterk voor veilige en efficiënte waterbouw.
Bulldozer huren met machinist - Bulldozerverhuur Goud Grondverzet BV
Grond weg en waterbouw bedrijf Goud Grondverzet B.V. - Graafmachine huren met machinist

Waterbouw met GPS gestuurde machines

Wij denken niet in problemen, maar in uitdagingen. Dat resulteert in een klantgerichte aanpak. Binnen de waterbouw zijn wij met name actief met het uitgraven van terreinen. Onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers houden daarbij uw specificaties scherp in het oog en gebruiken GPS gestuurde machines. Op die manier kunnen wij de ontworpen bodemprofielen tot op de centimeter nauwkeurig uitgraven. Waar nodig kunnen wij schoon zand of aarde leveren.

Waterbouw: duurzaam en veilig

Bij waterbouw weten wij maar al te goed dat veilig, duurzaam en toekomstgericht werken belangrijk is. Om die reden zijn al onze medewerkers goed geschoold. Bovendien beschikken zij over de noodzakelijke VCA-certificaten. In ons machinepark werken we zoveel als mogelijk met goed onderhouden machines, waarvan we de CO2 uitstoot zoveel mogelijk beperken. Zo zijn vrijwel alle machines uitgerust met AdBlue en kiezen we voor vooruitstrevende technieken zoals stage-V motoren.

 

Kortom, voor onze grondwerk en waterbouw werkzaamheden hebben wij de beschikking over juiste mensen en gespecialiseerde machines. Dit zorgt, samen met onze jarenlange expertise, voor het beste eindresultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle grondwerken

Wie thuis is in de wereld van grondverzet en grondwerken, weet dat daaronder tal van werkzaamheden vallen. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van de volgende grondwerken.