Onze grondverzet diensten

Wie thuis is in de wereld van grondverzet en grondwerken, weet dat daaronder tal van werkzaamheden vallen. Wij zijn van alle markten thuis en zijn u daarom graag op uiteenlopende manieren van dienst. Wat we ook voor u mogen verzorgen, we weten dat deskundig, veilig en verzorgd werk belangrijk is bij grondwerkzaamheden in Zeeland en Vlaanderen. Daarvoor beschikken we over een team van ervaren, VCA-gecertificeerde medewerkers; machinisten en chauffeurs. Zij pakken graag de volgende werkzaamheden voor u aan.

Wat is grondverzet?

Grondverzet is het verplaatsen van de benodigde grond om de aanleg van infrastructuur of constructie van een gebouw mogelijk te maken. Daarbij kan het gaan om het afgraven van grond, maar ook het ophogen van grond. Met andere woorden: grond weghalen of grond toevoegen.
Goed grondverzet vereist de nauwkeurigheid en deskundigheid van onze ervaren medewerkers. Maar dat niet alleen. Zo is oog voor veiligheid belangrijk. Om die reden zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd en houden we deze certificaten allemaal up to date.

Grondwerken

Riolering aanleggen

Het aanleggen of vervangen van rioleringen heeft (letterlijk) veel voeten in de aarde. Met onze ervaring weten we alles over de impact van deze werkzaamheden. Een grondige aanpak is daarom belangrijk, met vanzelfsprekend de juiste mensen en het juiste materieel.
lees meer >

Leidingbouw

Het graven van sleuven voor kabels en leidingen, vervangen van leidingen of het aanleggen van een nieuwe transportleiding; wij zijn graag uw partner bij uiteenlopende projecten op het gebied van leidingbouw.
lees meer >

Bouwputten uitgraven

Bouwen vergt een goede voorbereiding. Dit begint bij het bouwrijp maken van uw bouwlocatie. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Ook het uitgraven van bouwputten verzorgen wij deskundig en professioneel. Daarbij kunt u denken aan het uitgraven van een bouwput voor een woningaanbouw tot de realisatie van een bouwput voor een nieuw bedrijfsterrein.
lees meer >

Nivelleringswerk

Nivelleringswerken voeren wij met een uiterste precisie uit. We werken hiervoor met de nieuwste GPS gestuurde machines. We zetten onze GPS gestuurde bulldozer CAT D6T in voor diverse nivelleringswerken in de grondwerken, dijkverzwaring of taluds en het aanleggen van sportterreinen en golfbanen.
lees meer >

Transport en levering

Grondtransport

Wilt u grond verplaatsen, nieuwe grond aanvoeren of grond afvoeren? Wij verzorgen graag al uw grondtransport. We nemen desgewenst zowel de levering als het transport van materialen voor weg- en waterbouw voor ons rekening.
lees meer >

Dijkverzwaring

Met een stijgende zeespiegel is dijkverzwaring noodzakelijk om de veiligheid van de inwoners achter de dijken te garanderen. Als Zeeuws bedrijf hebben wij veel ervaring met dijkverzwaring. De verhoging en verzwaring van dijken vereist de optelsom van kwaliteit en precisie. Juist deze twee belangrijk eigenschappen zijn kenmerkend voor de manier waarop wij werken.
lees meer >

Levering van zand

Bij grondwerk komt het regelmatig voor dat er zand aangevoerd moet worden. Zand wordt namelijk op tal van manier toegepast. Voor het bestellen van zand in de regio Zeeland en Vlaanderen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om zand of ophoogzand; wij kunnen het leveren en bezorgen.
lees meer >

Levering van grond

Bij ons kunt u terecht voor het laten leveren en bezorgen van grond en (tuin)aarde. Wij werken met meerdere partners samen zodat we de gewenste hoeveelheden grond snel bij u kunnen bezorgen.
lees meer >

Stelconplaten leveren

Wilt u stelconplaten of betonplaten kopen? Wij kunnen deze leveren. Daarnaast hebben wij ook gebruikte stelconplaten (betonplaten). Hiervoor kopen wij regelmatig partijen stelconplaten in. Heeft u rijplaten nodig om bijvoorbeeld uw bouwplaats bereikbaar te maken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
lees meer >

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.