Welk materiaal wilt u laten leveren?

Als professioneel grondverzetbedrijf weten we hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. En -minstens zo belangrijk – hoe noodzakelijk het is dat ze op het juiste moment geleverd worden. Met onze kennis en ervaring op zak zijn wij een graag geziene partner voor het leveren en transporteren van de volgende materialen.

Zand laten bezorgen

Zandlevering komt bij tal van infrastructurele- en bouwprojecten van pas. Het vormt de basis van veel bouwprojecten. U wilt daarbij kunnen vertrouwen op een snel en vlot transport. Wij hebben jarenlange ervaring in grondwerken en transporteren en leveren (ophoog)zand bij uiteenlopende bouwwerven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen.

lees meer >

Grond bestellen

Of het nu gaat om grond of tuinaarde, als professionele aannemer in grondwerken, hebben we deze grondstoffen altijd op voorraad. We kunnen aarde en tuingrond leveren en transporteren. Dagelijks transporteren wij grond naar uiteenlopende adressen in de regio Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen.
lees meer >

Nieuwe en gebruikte betonplaten

Een betonplaat is de perfecte en duurzame oplossing voor het verharden van uw terrein. We kunnen zowel nieuwe betonplaten als gebruikte betonplaten leveren, waar vrachtwagens en combinatieauto’s gemakkelijk overheen kunnen rijden. Goud Grondverzet is ook uw partner voor de inkoop van betonplaten.
lees meer >

Steenslagmateriaal

Steenslagmateriaal is gebroken steen, van zowel natuursteen, grind, kiezel of puin. Steenslag heeft een hoekig oppervlak, wat de samenhang vergroot en meer ruwheid, waardoor ze moeilijker wegglijden. Hierdoor kan steenslag in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden worden toegepast, onder andere bij grondwerken. Door zijn ruwe eigenschappen wordt steenslag ook gebruikt voor de bereiding van asfalt.
Trekker huren met chauffeur en mobiele kraan met machinist huren - Goud Grondverzet B.V.
Stelconplaten Zeeland - Goud Grondverzet BV

Wilt u stelconplaten verkopen?

Wilt u stelconplaten verkopen? Goud Grondverzet neemt gebruikte stelconplaten graag van u over. Desgewenst kunnen we deze betonplaten ook bij u weghalen. Als professioneel grondverzetbedrijf kopen wij gebruikte stelconplaten in. Natuurlijk zijn wij ook hét adres voor nieuwe en gebruikte platen. Desgewenst kunnen wij zand leveren, zodat de betonplaten op een goede, stevige ondergrond komen te liggen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.