Welk materiaal wilt u laten leveren?

Als professioneel grondverzetbedrijf weten we hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. En -minstens zo belangrijk – hoe noodzakelijk het is dat ze op het juiste moment geleverd worden. Met onze kennis en ervaring op zak zijn wij een graag geziene partner voor het leveren en transporteren van de volgende materialen.

Zand laten bezorgen

Zandlevering komt bij tal van infrastructurele- en bouwprojecten van pas. Het vormt de basis van veel bouwprojecten. U wilt daarbij kunnen vertrouwen op een snel en vlot transport. Wij hebben jarenlange ervaring in grondwerken en transporteren en leveren dagelijks (ophoog)zand bij uiteenlopende bouwwerven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen.
lees meer >

Grond bestellen

Of het nu gaat om grond of tuinaarde, als professionele aannemer in grondwerken, hebben we deze grondstoffen altijd op voorraad. We kunnen aarde en tuingrond leveren en transporteren. Dat doen we vrijwel dagelijks naar uiteenlopende adressen in de regio Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen.
lees meer >

Nieuwe en gebruikte betonplaten

Een betonplaat is de perfecte en ideale oplossing om uw terrein optimaal en duurzaam te verharden. We kunnen zowel nieuwe betonplaten als gebruikte betonplaten leveren, waar vrachtwagens en combinatieauto’s gemakkelijk overheen kunnen rijden. Goud Grondverzet is ook uw partner voor de inkoop van betonplaten.
lees meer >

Steenslagmateriaal

teenslagmateriaal is gebroken steen, van zowel natuursteen, grind, kiezel of puin. Steenslag heeft een hoekig oppervlak, wat de samenhang vergroot en meer ruwheid, waardoor ze moeilijker wegglijden. Hierdoor kan steenslag in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden worden toegepast, onder andere bij grondwerken. Door zijn ruwe eigenschappen wordt steenslag ook gebruikt voor de bereiding van asfalt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.