Stelconplaten verkopen

Wilt u stelconplaten verkopen? Goud Grondverzet neemt gebruikte stelconplaten graag van u over. Desgewenst kunnen we deze betonplaten ook bij u weghalen. Als professioneel grondverzetbedrijf kopen wij gebruikte stelconplaten in. Natuurlijk zijn wij ook hét adres voor nieuwe en gebruikte platen. Desgewenst leveren wij het zand, zodat de betonplaten op een goede, stevige ondergrond komen te liggen.

Stelconplaten verkopen?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Stelconplaten zijn echte krachtpatsers en onmisbaar bij tal van bouw- en grondverzetprojecten. Stelconplaten, ook wel betonplaten genoemd, vormen de ideale ondergrond van een bouwterrein of werf. Bij Goud Grondverzet streven wij naar duurzaamheid en het zoveel mogelijk hergebruiken van materialen. Om die reden staan wij ervoor open om gebruikte stelconplaten in te kopen. Wij werken daarvoor samen met onder andere sloopbedrijven, aannemersbedrijven en infrabedrijven.
Stelconplaten leggen door Goud Grondverzet BV
Nieuwe stelconplaten kopen Zeeland - Goud Grondverzet BV

Wilt u betonplaten verkopen?

Stelconplaten hebben een deklaag die zorgt voor een hoge slijtvastheid, onder andere vanwege het toeslagmateriaal van veredeld kwarts. Hierdoor zijn de betonplaten uitermate sterk zijn, óók na eerder gebruik. Gebruikt u uw stelconplaten niet meer, dan kunt u deze verkopen. Natuurlijk controleren we de gebruikte betonplaten eerst grondig. Als u meer wilt weten over het verkopen van gebruikte stelconplaten, adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Nieuwe en gebruikte stelconplaten

Wij verkopen nieuwe stelconplaten, maar hebben ook gebruikte betonplaten in ons assortiment. Deze zijn vooraf uitgebreid nagekeken, zodat we voor de kwaliteit kunnen instaan. Met deze gebruikte stelconplaten bieden we een praktische oplossing om budgetbewust uw bouwplaats te verharden. Onze tweedehands betonplaten zijn van uitstekende kwaliteit en natuurlijk voordeliger dan volledig nieuwe platen. Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar tegen een lagere prijs. Zowel wat betreft de gebruikte stelconplaten als de nieuwe geldt, dat wij verschillende afmetingen en soorten stelconplaten verkopen.

Goede ondergrond

Bij Goud Grondverzet in Waarde hebben wij jarenlange ervaring met grondwerken. We weten hoe belangrijk een goede ondergrond is, óók bij het plaatsen van stelconplaten. De ondergrond waarop u uw betonplaten legt, moet stabiel zijn en voldoende dragend voor de betonplaten. Is dat niet het geval, dan zakken de platen binnen de kortste keren in en heeft u geen stabiele bestrating meer. Doorgaans wordt puin gebruikt als versteviging van de ondergrond. Vervolgens biedt zandgrond een goede, stevige toplaag. Om die reden kunnen wij desgewenst zand leveren, zodat u kunt vertrouwen op een goede ondergrond voor de stelconplaten.
Grond aanvoeren door Goud Grondverzet B.V. - Grondverzet bedrijf in Zeelanda

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ander materiaal of grondstof bestellen?

Als professioneel grondverzetbedrijf weten we hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. Met onze kennis en ervaring op zak zijn wij een graag geziene partner voor het leveren en transporteren van de volgende materialen.