Zand laten bezorgen

Zand leveren of zand bezorgen doen wij vrijwel dagelijks. Een zandlevering bezorgen komt bij tal van projecten van pas. Logisch, zand of ophoogzand vormt de basis voor veel bouwprojecten.

Zand bestellen?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Zand is een bekend en veelgebruikte grondstof bij de meest uiteenlopende grondwerken in de grond-, weg- en waterbouw. Zand wordt op tal van manier toegepast. We adviseren u om voor uw grondverzet project goed de verschillende soorten zand te bekijken. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee. Immers, niet iedereen heeft zoveel kennis en ervaring met deze uiteenlopende soorten zand en grond. We hebben jarenlange ervaring in grondverzet en grondwerken.

 

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u ons laat weten welke werkzaamheden u wilt uitvoeren, leggen wij graag aan u uit welke zandlevering hiervoor geschikt is. Ophoogzand is over het algemeen het meest gebruikte soort zand. Vanzelfsprekend kunt u door ons ophoogzand laten bezorgen. Maar ook ander zand of grond bezorgen we graag. Of nu we zand mogen bezorgen of ophoogzand, we kunnen dit zand los gestort leveren of bezorgen in big bags.

Zand leveren op locatie

Bij Goud Grondverzet in Waarde (Zeeland) hebben wij al sinds 1990 ervaring in grondwerken. Het transporteren van zand verzorgen wij dagelijks. U kunt om die reden vertrouwen op een goede dienstverlening bij de levering van zand op uw werf of een andere opgegeven locatie. We kunnen zand bezorgen bij zowel particulieren als bedrijven. We leveren regelmatig zand aan (onder)aannemers in de grond-, weg- en waterbouw.

Zand bestellen en laten leveren op locatie door Goud Grondverzet B.V.
Grond aanvoeren door Goud Grondverzet B.V. - Grondverzet bedrijf in Zeelanda

Zandlevering conform uw voorwaarden

Wij beschikken over eigen transport voor het vervoer van zand. Voordat we uw zandlevering uitvoeren, horen we graag wat uw wensen zijn. Wanneer we uw levering zand op een specifieke locatie moeten lossen, dan doen we dat natuurlijk graag. Is de ondergrond op de locatie van uw grondwerken zacht en minder goed berijdbaar? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn met rijplaten, die ervoor zorgen dat uw project beter bereikbaar is voor (zware) voertuigen. Desgewenst kunnen we nadien stelconplaten leveren. U realiseert hiermee snel een volledige, stevige verharding van een groot terrein.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ander materiaal of grondstof bestellen?

Als professioneel grondverzetbedrijf weten we hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. Met onze kennis en ervaring op zak zijn wij een graag geziene partner voor het leveren en transporteren van de volgende materialen.