Grondtransport

Grond laten afvoeren?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Goud Grondverzet is een veel gevraagde partner voor grond transport. Wilt u grond verplaatsen, nieuwe grond aanvoeren of grond afvoeren? Wij verzorgen graag al uw grondtransport. We nemen desgewenst zowel de levering als het transport van materialen voor weg- en waterbouw voor ons rekening.

 

Wij kunnen grond, maar ook verschillende soorten zand leveren in heel Nederland en België. Wij werken daarvoor met degelijk en deugdelijk materiaal. Neem onze trekkers met grondkar bijvoorbeeld, die worden bemand door ervaren en deskundige chauffeurs. We werken vakkundig en flexibel, waardoor we altijd snel en alert kunnen reageren en u veel kostbare tijd besparen.

Grondtransport in Zeeland en Vlaanderen
Grondtransport met trekker - Grond vervoeren in Zeeland en Vlaanderen

Grond transport nodig?

Wanneer er bijvoorbeeld een overschot is in grond tijdens het uitgraven van een bouwput, dan kunnen wij op een professionele manier alles afvoeren of verplaatsen. Beschikt u daarvoor zelf niet over de juiste vervoersmiddelen en materialen? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen voor u grond vervoeren op locatie zelf, of van de ene locatie naar de andere. Heeft u grond over? Dan kunnen we kijken of we hiervoor een geschikte locatie kunnen vinden of dat we de partij van u kunnen over nemen.

Uitgebreid wagenpark voor grondtransport

In ons uitgebreide wagenpark hebben wij altijd een passende vrachtwagen of tractor met grondkar voor uw grondwerken. Goud Grondverzet is actief op het gebied van grondwerk en grondtransport voor grond-, weg- en waterbouw. Desgewenst kunnen we ook zwaartransport voor u verzorgen. We werken vanuit Zeeland en bedienden ook opdrachtgevers in West-Brabant en Vlaanderen. Wij zetten onze vrachtwagens en zwaartransport trekkers altijd in met ervaren en deskundige chauffeurs. Zo zijn alle chauffeurs in het bezit van VCA.

Beste oplossing voor grondtransport

Het komt voor dat grond vervuild is. Dit wordt als afvalstof beschouwd en mag niet zomaar getransporteerd worden. Alleen schoon zand of grind wordt niet als afvalstof beschouwd. Bij al het andere transport van grond bent u aan strenge regels gebonden. Natuurlijk hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u hierover adequaat te informeren en adviseren.
Ophoog grond laten leveren in Zeeland en Vlaanderen door Goud Grondverzet B.V.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.