Rijden voor de mooiste projecten in Zeeland?

Als tractorchauffeur bij Goud Grondverzet ben je actief op grondverzet projecten in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen. Je bent met name verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse materialen die van of naar het project moeten.

Tractor met gronddumper huren in Zeeland - Goud Grondverzet B.V.

Wij zoeken een Tractorchauffeur

Kom jij ons team versterken? Ben jij een ervaren tractorchauffeur en heb je interesse in grondwerken en alles wat daarbij komt kijken? Dan hebben wij de baan voor jou!

 

Als tractorchauffeur ben je niet alleen verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse materialen, maar verzorg je waar nodig ook de interne transporten op onze projecten. Je hebt oog voor veiligheid, weet van aanpakken, kunt zelfstandig werken maar staat je mannetje ook in een team.

Wat ga je doen bij ons?

Wat breng je voor ons mee?

Wat bieden we je?

Heb je interesse in deze vacature?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met jou op! Heb je, voordat je dat doet, nog vragen over de baan? Bel dan gerust even met Kees Goud via +31 (0)6 – 53 10 49 65. Twijfel je of je de juiste papieren hebt? Neem dan ook gewoon eens contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.
Ophoog grond laten leveren in Zeeland en Vlaanderen door Goud Grondverzet B.V.

Ben je benieuwd of de vacature tractorchauffeur binnen jouw profiel past?

Of heb je een vraag over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op.