Nivelleringswerk

Voordat u concreet aan de slag kunt op een bouwterrein, is het belangrijk dat de grond op niveau wordt gebracht. Dit wordt ook wel het nivelleren van grond genoemd. Met de juiste nivelleringswerken kan uw bouwproject op de juiste manier van start gaan.

Uw terrein laten nivelleren?

Vul het contactformulier op de contactpagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een prijsopgave te bepalen.

Wilt u een terrein nivelleren? Wij voeren nivelleringswerken altijd met de grootste precisie uit. Daarvoor werken we met de nieuwste GPS gestuurde machines. Onze GPS gestuurde bulldozer CAT D6T zetten wij in voor nivelleringswerken bij grondwerken, bij dijkverzwaring of taluds en bij de aanleg van sportterreinen en golfbanen.

 

Het is belangrijk dat de ondergrond over de hele oppervlakte strak en egaal is en op precies de aangegeven hoogte ligt. Pas dan kan de verhardingslaag van beton, asfalt of gras precies op de voorgeschreven dikte worden aangebracht. Of is het terrein geschikt is voor verdere ontwikkeling. Onze medewerkers weten dat. Zij hebben een scherp oog voor precisie. Vanzelfsprekend gaan onze medewerkers altijd met GPS aan het werk. Daarmee leggen zij elk terrein onder het gewenste profiel.

Bulldozer huren met machinist in Zeeland of Vlaanderen?- Bulldozerverhuur Goud Grondverzet BV
Bulldozerverhuur met machinist Goud Grondverzet BV

Sterk in terrein nivelleren

Nivelleringswerken vragen uitzonderlijke precisie, vakkennis en up-to-date materiaal. Goud Grondverzet in Zeeland is sterk in het nivelleren van terreinen. We combineren daarvoor een modern, goed uitgerust machinepark met vakbekwame en ervaren machinisten. Zelfs de meest complexe graafwerken verzorgen we graag. Hiervoor beschikken wij over een breed aanbod van met GPS gestuurde (graaf)machines. Neem onze bulldozers CAT D6T en D6N, deze zijn uitgerust met een volledige hydraulische sturing op GPS.

 

Bovendien, de GPS-plannen zetten wij zelf in de machine. Daarbij zorgen we ervoor dat de plannen geopend kunnen worden bij aanvang van de werkzaamheden. Hierdoor kunnen onze ervaren machinisten alle nivelleringswerken met de grootste precisie uitvoeren. Met het juiste materiaal in huis wordt uw project altijd nauwkeurig en stipt op tijd opgeleverd.

Nivelleren voor een perfecte ondergrond

Goud Grondverzet is gespecialiseerd in het (GPS-gestuurd) nivelleren van terreinen en het uitgraven van bouwputten om de grond bouwrijp te maken. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van deze werkzaamheden. U kunt altijd rekenen op een deskundige uitvoering van de grond- en graafwerkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle grondwerken

Wie thuis is in de wereld van grondverzet en grondwerken, weet dat daaronder tal van werkzaamheden vallen. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van de volgende grondwerken.